A második hét krónikája

 2009.09.18. 23:03

:) Elkezdődött a második hét, természetesen a vasárnappal. Szépen lassan mindenki megérkezett. Először Isti költözött fel szüleivel, hoztak egy autónyi cuccot. Épp vacsoráztunk, mikor megjött Zalán és Edy, később Dönci és Takács Peti is. Kaptunk tőlük sütit. A többiek csak hétfőn érkeztek. Mise után kajáltunk egy nagyot, bár nem voltunk nagyon sokan: Ágica, Anna, Andi, Isti és én. Többen elmentek, mert dolguk volt. Hétfőn még szoctámot szedtünk, Négytől pedig félévtervezés következett. Az eső miatt a pinceklubban gyülekeztünk, kezdetben névtanulós játékot játcottunk, majd Atyi beszélt kicsit, aztán megint játcottunk: Te vagy Guffi? és Silent football nevű játékokat. Vicces volt. Ezután terveztünk félévet. Ha a Jóisten akarja, lesz FOLYTKÖV., szemetes pályázat, imaestek, vakond, két meghívott előadó, stop-estek, túra, SzóSz-vacsi, miegymás.

Misu nem volt jelen, mert beteg volt. Ágica gitározott helyette, Julcsi pedig zongorázott. Az alkalom végén imáztunk, majd Ági születésnapi süteményéből ettünk. Mielőtt a többség misére vonult volna, frizbiztünk egy kicsit. Paczyval még elpakoltuk a dolgokat a lelkészségre, aztán ment mindkettőnk haza. Az imák már főleg az imaszobában vannak, tekintettel az egyre szelesebb időjárásra. Hála Istennek alig férünk el. A héten felköszöntöttük Marcsit is az ő nevenapján. Misu egyébként nagy erőkkel szervezi a megújult diákkorrepetálást. Reméljük, jó lesz.

Szerdán a Petiben egy miséhez kapcsolódó programként, akik ráértek, megnézték a nyáron készült fényképeket Olaszhonról, majd a 200éves ember felét. Csütörtökön táncházba vonultunk, ahová még az egyik elsős lány is elkísért minket, Judit, aki az esztergomi koleszban lakik. Már az elejére odaértünk páran, az első 5 táncot végigroptuk, úgy leizzadtunk, mintha megáztunk volna. Mire megjöttek Zoliék, már hulla fáradtak voltunk. De kis pihenő után táncoltunk tovább. Kb. 10-15en voltunk. Még Arnold is. A csapat fele jött haza az utolsó vonattal, de többen aludtak bent valakinél. Kár, hogy nem maradtunk tovább. Többen ma Áronnak segítenek vakondozni a bapti gyüliben, mások Érdeklődő vagyok konferencián vannak. Én meg itthon töltöm a hétvégémet és évgre volt időm írni neked. (Képzeld, szervezzük a Folytkövöt. Reméljük, Istennek tetsző lesz.) És te mivel töltöd a hétvégédet? :) Áldás a fejedre! 

Címkék: gödör eső mise táncház szósz filmezés moldvai atyi folytköv félévtervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása